Dreams eerste jaarlijkse Impys awards

Ingediend door yowonky op 26/01/2020 - 19:29
Made in Dreams ps4

Source:

Dreams

De eerste live stream van de zogenaamde "Impys" award is een feit. De game verschijnt op 14 februari 2020, maar sinds de alpha en beta zijn er prachtige dromen waar gemaakt. Dreams come true!

Van de makers van Little Big Planet 1, 2 en 3 is er nu Dreams™. Deze game stelt jouw als speler in staat om games te maken, muziek te componeren en 3d te modelleren. Als fan van Little Big Planet (LBP) kan ik niet wachten tot de release. De creatieve mogelijkheden in LBP waren amazing! Wat zal Dreams allemaal brengen? De creaties tot nu toe zijn al ongelooflijk! Bekijk bijvoorbeeld de nominaties en winnaars hier. https://indreams.me/collection/cdmYUyDUALg

Felicitaties aan alle nominaties en winnaars! Met veel interesse wacht ik af wat er allemaal wordt gecreëerd in het geweldige 'Dreamiverse'!

Er waren verschillende categorieën, welke elk in zijn eigen recht geweldig zijn. Van beste sound design tot beste model animatie. Het kan allemaal in Dreams. Deze game heeft nu al enorm veel prachtige creaties, maar ik weet zeker dat dit nog veel meer zal brengen als de game verschijnt op 14 februari 2020!

Ik heb de game al op pre-order staan. Vooral om te zien wat er al gemaakt is, maar ook om te gaan ervaren wat nog komt! Keep on dreaming!