Genshin Impact, 4 dikke tips!

Ingediend door yowonky op
Genshin Impact Hilichurl Friend

Source:

​​​​​Screenshot gemaakt door Yowonky op PS4

 

Een paar handige tips voor Genshin Impact:

  1. Resin & Primo gems
  2. Map gebruiken
  3. Chests
  4. Goede DPS / Carry

Resin & Primo gems

Spaar primogems op, zoek op internet wat de 'beste banner' is om je 'wishes' op te gebruiken. Op Adventure Rank 35 en lager niet je Fragile Resin verkwansen. Prima als je je dagelijkse 120 Original Resin opmaakt. Maar spaar de Fragile Resin op, dan kan je op hoog AR level namelijk flink farmen, dan zijn je rewards namelijk ook hoger en beter. (in het begin heb je ze niet nodig, de game is dan minder moeilijk)

Map gebruiken

Kom je een hoge concentratie Iron, Crystal, Cor Lapis, Noctilucous Jade, Jueyun Chili en andere local specialities tegen? Markeer deze dan op de map, je hebt op hoog AR level namelijk keiveel :-) van deze loot nodig om te levelen en upgrades. Dan kan je namelijk snel op de kaart terugkijken en een farm rondje doen.

Chests

Kom je chest tegen? Of zie je er eentje in de verte? Meteen looten en niet laten staan. Chest geven primogems en AR experience (belangrijk).

Goede DPS / Carry

In het begin heb je nog niet super goede karakters nodig. Maar kies in de eerste Adventure Rank levels een karakter die lekker veel damage doet. Upgrade voor dit karakter eerst de wapens, talents en artifacts. Dit karakter 'draagt' je dan tot de zogenaamde endgame waar het wel belangrijk wordt om meerdere karakters te leveren. Als je al je upgrade materiaal opmaakt heb je later tekort vandaar. (thanks Marcellino voor deze tip)

Dat waren vier dikke tips. Game on.