The Taken King

Submitted by admin on 21/09/2015 - 22:00

Op de YOP Meeting heb ik de derde uitbreiding van Destiny mogen ontdekken, ik ben van level 34 naar level 40 gestegen. Nu kan je dus van level 1 tot 40 levelen zonder "light". Dus puur experience points verzamelen, light level is nu gebaseerd op een gemiddelde score van je wapens en armor levels. Hoe hoger dit "light" level hoe meer schade je doet.

Er is voor elke class in Destiny (titan, hunter en warlock) een nieuwe subclass toegevoegd waar je toegang tot krijgt tijdens het spelen van de nieuwe story missions. Tijdens deze missies zet je stappen aan boord van een gigantisch ruimteschip, een Hive "dreadnaught". In dit schip probeer je Crota's pappie genaamd Oryx te vinden en te verslaan. Deze uitbreiding heeft 'eindelijk' weer een nieuwe raid waar we met 6 yoppers tegelijk kunnen spelen om Oryx en al het andere kwaad op de "dreadnaught" te vernietigen.

Oh, en heb ik al verteld dat je een nieuw heavy wapen hebt, namelijk een big ass zwaard! Al sinds de uitbreiding "The Dark Below" kon je soms zwaarden oppakken van speciale vijanden, maar nu kan je dus permanent met zwaard slingeren.

Er is nog veel meer veranderd, maar dat mag je zelf ontdekken!