Updates aan YOP Online Mei 2020

Ingediend door yowonky op 14/05/2020 - 19:27

Onze website is ons online Visite kaartje, onze "online presence". Zodra er updates nodig zijn, voeren wij deze door. Drupal 8 is het CMS waarop onze website draait en deze heeft een goede community waardoor het systeem up-to-date blijft! Thanks Drupal!

De website wordt beheerd door mij, yowonky. Vandaag heb ik weer de nodige updates doorgevoerd. Ook heb ik de frontpage geupdate. Eerst kon je soort van zijdelings scrollen. Dit is vervangen door een mooie responsive lijst van nieuwste artikelen die zowel werkt op mobiel als op een desktop computer.

Ook heb ik het desktop en mobiele menu onder handen genomen. Eerst was 'het hoofdmenu' niet in staat om submenu items te tonen. NU dus wel! Woot! Je kan dit bijvoorbeeld zien door te hoveren over "About YOP" dan zie je de subpagina YOPPERS.

Ook kan je nu op mobiel subpagina's benaderen door te drukken op het pijltje (zie je alleen op kleine schermen zoals mobiel).

Sinds kort heb ik ook "eindelijk" weer het leden gedeelte geactiveerd! Je kan nu weer aanmelden via "Create new account". Wanneer je je aanmeld krijg ik een melding en zal ik je de juiste YOPPER rol toebedelen. Tevens zal je dan zichtbaar worden op de "YOPPERS" pagina!

De website is weer up-to-date! Game on YOPPERS!

p.s. Wist je dat YOP Online een contributed module heeft welke te vinden is op Drupal.org? Je kan deze module hier vinden. Hiermee kan je op YOP Online een twitch kanaal of video embedden op YOP Online! Cool he?

p.s. 2 Wist je dat YOP Online ook goed scoort met de tool Lighthouse van Google! Zie onderstaande afbeelding voor een rapport van vandaag:

Lighthouse score YOP Online frontpage

Source:

Yowonky

 

Werken aan YOP Online

Het is mogelijk om  reviews,  news en blogs aan te maken op YOP Online. Wil je graag meewerken aan onze online presence? Stuur Yowonky een berichtje via de YOP whatsapp groep. Een leuke review of news aanmaken? Cool, doen! Ik daag je uit. Alleen maar leuk toch? Nogmaals Game ON!