Bloodborne: You died, or you will die!

Ingediend door admin op 20/09/2018 - 21:48

Je kan er niet door heen walsen, daarom geeft deze game echt voldoening na het verslaan van bijvoorbeeld een baas.

Fear the old Blood!

Het speelt zich allemaal af in Yharnam, een stad dat een wondermiddel in bloed heeft gevonden. Dit bloed komt dan van een speciale plek, waar ik niet teveel over zal spoilen. Maar tijdens het spelen wordt door het verhaal duidelijk: "Fear the old blood". Dat bloed is dus over datum. Geen wonder dat ze helemaal 'cuckoo' zijn daar.

De game is pittig, als je niet op tijd weg rolt, ben je een flink hap leven kwijt of zelfs dood. De melding: "You Died!" staat dan ook flink op m'n netflies geschreven.
Doodgaan hoort bij deze game en dat maakt het zo verslavend.

Onder een brug in de game Bloodborne

Source:

Bloodborne: Yharnam city, een duistere stad.

Tijdens het spelen heb je toegang tot health potions, je mag hier een bepaald aantal van meenemen. Normaal zijn dat er 20, maar je kan het uitbreiden door bepaalde runes vrij te spelen door ze te vinden. Deze potions zijn essentieel, want deze slurp je er genoeg van op. Het is zelfs zo erg, dat ik aan het einde van het spel bij de bazen zoveel dronk, ik er niet genoeg had. Vervolgens dus moeten farmen om er weer tegenaan te kunnen.

Er zijn veel verschillende wapens in de game, deze kan je allemaal upgraden met speciale bloodgems. Er zijn ook zat verschillende kledingstukken te vinden. De een is goed tegen vuur, de andere tegen bloedschade. Zo kan je voor allerlij gevechten de passende kleding aantrekken. Op deze manier maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Geweldige game

Als je een uitdaging wil, of een leuk co-op spel, dan kan ik deze game zeker aanraden. Wen aan het doodgaan, want dat zal zeker vaak gebeuren! Wees gerust, achteraf zal het allemaal maar een droom zijn geweest...