Call of Duty Black Ops 4 komt eraan!

Submitted by yowonky on 05/10/2018 - 21:17
Call of Duty Black Ops 4 blackout team screenshot

Source:

Call of Duty Black Ops 4® https://press.activision.com

Knallen zoals vanouds, Call of Duty Black Ops 4 komt eraan! Van wat ik tot nu toe gezien heb, krijg ik wel echt weer kriebels om te spelen. Ja de pre-order is gedaan. Ten eerste omdat de Black Ops serie goed was, vooral 2. De filmpjes op youtube hebben me toch weer overgehaald. Battle Royal! Zombie en natuurlijk de oude friggin’ vertrouwde online multispeler!

Het Zombie gedeelte is altijd wat minder in trek bij ons YOPPERS, maar ik wil dat nu toch wel echt proberen. Het verhaal wat te zien is in de trailers maakt mij toch wel nieuwsgierig voor deze co-op modus tegen hordes van zombies. Co-op gaming waarin teamwork zit zou toch wel interessant moeten zijn.

Overigens is dit alles gebaseerd op puur filmpjes op youtube. Ik hoop echt dat zombie mode en blackout en old-school multiplayer weer ervaart als vanouds.

Het ‘Battle Royale’, ofwel de ‘Blackout’ modus is rete interessant. Ik heb niet de beta mogen spelen, maar de videos ervan gaven wel weer die ‘kriebels’. Games zoals Fornite en Player Unknown Battlegrounds hebben het genre groot gemaakt. Maar een Battle Royale met de heerlijke schietstijl van CoD en de gameplay van een echte Black Ops is mijn inziens een garantie voor veel uurtjes plezier!

12 oktober gaan we het allemaal meemaken, maar ik heb er zin aan! Jullie ook? Game On!