Warzone, battle royale!

Ingediend door yowonky op 09/03/2020 - 19:19
Gevecht in Warzone

Source:

https://blog.activision.com

 

De battle royale van Call of Duty: Modern Warfare komt eraan! Voor mensen die al een kopie hadden van CoD:MW mogen zij als eerste gaan spelen op 10 maart 2020. Drop met 150 spelers in de prachtige grote map Verdansk in Warzone!

Free-to-play

Warzone zal gratis te spelen zijn voor iedereen, dus ook diegene die de game niet hebben aangeschaft. Enige nadeel is dat al die kut koters dus ook gaan spelen. Alas…

De krimpende ring is gas!

In battle royale vecht je totdat je als laatste team over bent, terwijl je probeert  binnen de krimpende circle te blijven. Vechten of stikken als het ware :)

Twee karakters uit Warzone met Gasmasken

Source:

https://blog.activision.com

 

Nieuwe mechanics in Warzone

Er zijn verschillende nieuwe mechanics toegevoegd aan Warzone, hopelijk om zo veel mogelijk speel plezier te creëren.

Hier volgt een lijstje:

The Gulag (alleen in Battle Royale)

Als je kapot geschoten bent wordt je meegenomen als zogenaamde "Prisoner of Warzone" en in de Goelag gegooid. Daar wacht je op je beurt en neem je het op tegen een andere tegenstander die dood is gegaan in een 1vs1 battle. Wanneer je dit wint mag je weer opnieuw droppen in Warzone! Als je hier toch een grote noob blijkt te zijn kan je nog op je team maten hopen dat ze genoeg geld hebben verdient met contracten om je terug te kopen.

Contracten

In Verdansk kan je met je team contracten aannemen. Wanneer je een contract voltooid verdien je per ronde Warzone geld. Geld kan je weer gebruiken om een dooi teamlid terug te droppen. Sommige contractbeloningen geven bijvoorbeeld aan waar de volgende cirkel zal gaan starten en krimpen.

Buy stations

Wat kan je dan met al dat zwaar verdiende geld? Dat kan je gebruiken om items te kopen bij de Buy Stations. Op de kaart kan je deze stations herkennen door een winkelwagen icoontje. Je kan onder andere Killstreaks kopen, Redeploy tokens, Self revive kits en meer.

Crossplay & Battle Pass

Warzone deelt het crossplay en en progressie vanuit de ‘gewone’ multiplayer. Dus alles wat je vrijspeelt met je battle pass geld voor Warzone maar ook normale multiplayer.

Nou ik ben er klaar voor. Game On!

Bron: https://blog.activision.com/call-of-duty/2020-03/Introducing-a-game-changing-FREE-TO-PLAY-experience-Call-of-Duty-Warzone